×

Warning message

Past event disabled.

Adunarea Generala a Asociatiei 2023

Wednesday, April 26, 2023 -
7:00pm to 8:00pm

Dragă coleg(ă) IIBA ROMÂNIA,

Ne bucurăm ca ești parte a comunității analiștilor de business din România și că împreună am realizat o comunitate ce a crescut atât de frumos în ultimii ani!

IIBA România este asociație non-profit, cu personalitate juridică și oficial se numește "ASOCIAȚIA ROMANIAN ASSOCIATION OF BUSINESS ANALYSTS".

Conform statutului asociației și legilor în vigoare, cel puțin o dată pe an trebuie să ne întâlnim cu membrii activi în cadrul Adunării Generale (AG) pentru a prezenta activitatea desfășurată din anul anterior până în prezent, schimbări la nivelul organizației ca urmare a procesului de alegeri și planul pentru perioada următoare.

Te invităm să participi la Adunarea Generală care va avea loc online, în data de 26 Aprilie, începând cu ora 18:30. Pentru inregistrarea la eveniment se poate face la urmatorul link.

Pentru ca AG să fie recunoscută este nevoie de prezența a cel puțin 50% + 1 din membrii activi. Așa că este foarte importantă participarea fiecăruia dintre noi. Este membru activ al IIBA România orice membru al IIBA Global cu cotizația achitată la zi și care are selectat chapterul din România în profilul său la momentul transmiterii acestui convocator. 

Detalii de conectare vei primi pe pagina evenimentului, după înregistrarea în Eventbrite.

Materialele ce vor fi prezentate în cadrul AG pot fi consultate aici. În cadrul AG vei avea oportunitatea de a ne transmite opinia ta despre activitatea depusă și ce sugestii ai vis-a-vis de planul pentru perioada următoare.

După eveniment vei primi pe email Hotărârea Adunării Generale. Aceasta va cuprinde un rezumat al discuțiilor din cadrul ședinței:

  • rezumatul activității depuse
  • prezentarea noului Comitet Director desemnat ca urmare a alegerilor din Martie - Aprilie 2023
  • Planul și bugetul pentru perioada următoare
  • ideile discutate liber în cadrul ședinței

Te rugăm să îți exprimi votul, pe email, referitor la Hotărârea Adunării Generale, ulterior întâlnirii.

Sesiunea Zoom va fi înregistrată. Participarea la sesiune reprezintă acceptul pentru a fi înregistrat.

Notă: În cazul în care nu se va întruni cvorumul de 50%+1 din membri activi, conform statutului vom fi nevoiți să anulăm ședința și să organizăm o alta.

Așteptăm cu drag sa ne vedem!

Pentru orice întrebare, te poți adresa Cristinei Gheorghiu: +40 730 711 407 sau president@romania.iiba.org

 

Echipa IIBA România

Event Details: 
-
Event Location: 
Zoom - Online
$0.00